Betaald Parkeren.

Betaald parkeren kan in de overdekte garages De Raaks en De Kamp; Op de Gedempte Oude Gracht komt u via de Zuiderstraat (links) bij de Jopenkerk zie Google map. Tegenover de Jopen-Bierkerk is de ingang van de Raaks garage voor voetgangers. Met de auto volgt u de Google map naar de Zijlvest. Daar draait u de Raaks garage in. Vanaf de uitgang Parkeergarage t.g.o. De Jopenkerk loopt u links van het plein het straatje in. Einde straatje staat u al op de Gedempte Oude Gracht. Schuin naar rechts oversteken,bevind het B&B zich naast de Wilhelminakerk. Huis met de lantaarns op 65d. Gedempte Oude Gracht. De Kamp garage bevindt zich op de Gedempte Oude Gracht.

Gratis Parkeren

Voor gratis parkeren gaat u over de Slachthuisbrug rechts de Schalkwijkerstraat in. Links vindt u dan de Slachthuisstraat, waar het behalve de eerste 20 meter gratis parkeren is. Ook in de zijstraten van de Slachthuisstraat en op de Schalkwijkerstraat, vanaf kruising met de slachthuisstraat, kunt gratis parkeren.

Hallo Op de Schalkwijkerstraat ( 50 meter van de Slachthuisstraat) gaat regelmatig bus 2 en bus 73 ( richting centrum ) naar Het B&B Het Hart van Haarlem. Deze bussen stoppen voor onze deur, Halte Verwulft. Vanaf het B&B kunt u ook met deze bus weer naar de Slachthuisstraat. (Parkeergebied)

BUSSEN VAN EN NAAR DE SLACHTHUISSTRAAT ( VRIJ PARKEREN)

Op de Schalkwijkerstraat ( 50 meter van de Slachthuisstraat) gaat regelmatig bus 2 en bus 73 ( richting centrum ) naar Het B&B Het Hart van Haarlem. Deze bussen stoppen voor onze deur, Halte Verwulft. Vanaf het B&B kunt u ook met deze bus weer naar de Slachthuisstraat. (Parkeergebied)

Vanuit het B&B Het Hart van Haarlem naar de Slachthuisstraat: halte Verwulft, voor de deur van het B&B, (halte aan de overkant van de straat). Neem bus 2, naam op de bus is ( Spaarnwoude station). Uitstappen: halte Slachthuisstraat.

Of . . .

Vanuit: halte Verwulft voor de deur van het B&B, (halte aan de overkant van de straat). Bus 73, naam op de bus is ( Schalkwijk). Uitstappen: halte Byzantiumstraat, dan nog twee minuten rechtdoor lopen naar de Slachthuisstraat.

 

TERUG NAAR HET B&B VANUIT DE SLACHTHUISSTRAAT.

Loop naar: halte Slachthuisstraat of: halte Byzantiumstraat. Bus 2, naam op de bus is: Haarlem Noord. Uitstappen: halte Verwulft voor de deur van het B&B.

Of . . .

Bus 73, richting centrum, naam op de bus: Uitgeest. Uitstappen: halte Verwulft, voor de deur van het B&B.

Er gaan regelmatig bussen 2 en 73 ( richting centrum ) naar Het B&B Het Hart van Haarlem. Deze bussen stoppen voor onze deur, halte Verwulft.